Rólunk

A Maya-Dent Fogászat  több, mint két évtizede működő fogászati praxis, amelynek mozgatórugói a nagy szakértelemmel rendelkező fogorvosok, szájsebészek, fogtechnikusok, illetve a magasan képzett fogászati asszisztensnők.

A folyamatos fejlődés és megújulás jegyében fogászatunk új, modernebb, a 21. századi igényeket jobban kielégítő, de egyben családiasabb helyen kapott helyet. Így született meg a dr. Strenner Zoltán,  dr. Sterba Károly és Földi Ferenc összefogásával a József Attila utca 6. szám alatti Maya-Dent Fogászati- Szájsebészeti- és Fogtechnikai Központ.

Munkánkat minden esetben nagy körültekintéssel és a páciensek igényeit maximálisan szem előtt tartva végezzük, legyen szó esztétikai tömésekről, fogpótlásokról, fogszabályozásról, implantátumokról, vagy egyéb szájsebészeti beavatkozásokról.

Tekintettel arra, hogy új épületünkben kapott helyet egy modern szemléletet képviselő, kiváló eszközös háttérrel rendelkező fogtechnikai laboratórium is, a fogorvosok és a fogtechnikusok közötti folyamatos kommunikáció még hatékonyabb együttműködést, precízebb munkát eredményez.

Jól összeszokott csapatunk megváltozott környezetben, de változatlan lelkesedéssel várja minden régi és új páciensét.