Implantátum

A fogászati implantáció az utóbbi években hatalmas fejlődésen esett át. A folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően ma már a beültetések sikeressége meghaladja a 95%-ot. Az implantáció sikeressége és egyszerű behelyezhetősége miatt pácienseink egyre gyakrabban választják ezt a megoldást.

Implantátumok használatának előnyei:

  • Elkerülhető a hiány melletti saját fogak csiszolása és felhasználása koronaként vagy hídpillérként
  • Nagyobb foghiányok esetén sem nem kell kivehető fogpótlást készíteni
  • Akár teljes fogatlanság esetén is lehet rögzített fogpótlást (implantátumon rögzített ragasztott vagy csavarozott hídpótlást) készíteni
  • Kivehető fogsorokat fixálni tudunk (stéges vagy lokátoros fogsorok, kivehető hidak)

Az általunk használt anyagok magas minőséget képviselnek, szakorvosaink nagy gyakorlattal végzik az implantátumok beültetését. Több implantációs rendszerrel is dolgozunk, annak érdekében, hogy minden páciensnél az anatómiai helyzethez legmegfelelőbb implantátumot használhassuk.

Felhasznált implantátumok:

ZimVie Is Zimmer Biomet's Spine/Dental Spinoff Name; Adds Leadership -  Covering the specialized field of orthopedic product development and  manufacturing

A fogászati implantátumok beültetése alatt vagy azt megelőzően csontpótló beavatkozásokra lehet szükség az implantátumok stabilizálása illetve anatómiai akadályok elhárítása végett. Ezek kivitelezéséről személyesen további információt adunk.